Siviero

Gustul Italian

Moștenirea maeștrilor gelatieri G7 o regăsim și astăzi în fiecare cutie de gelato, datorită metodelor tradiționale italiene de preparare. Brandul nostru spune povestea unui ritual care pune accentul pe gust și savoare, dictat de dexteritate: cel din care a luat naștere gelato-ul nostru, rodul cunoașterii și a experienței cu adevărat unice.

dăm valoare
prin fiecare gest

Reinventăm valoarea originală a măiestriei în cadrul liniilor noastre de producție, favorizând umplerea și decorarea manuală. Două sarcini care în multe companii sunt efectuate astăzi mecanic, dar care pentru noi reprezintă, în schimb, sinteza unicității noastre.

Doar prin umplerea manuală putem garanta o distribuție uniformă a variației de amestec, ceea ce face ca gelato-ul nostru să fie inconfundabil de cremos.

Până și decorarea cutiilor de gelato este realizată manual de către maeștrii gelatieri. Pas la fel de important, care exprimă importanța pe care o acordăm în alegerea celor mai bune ingrediente, care contribuie la crearea unei combinații echilibrate și unice de arome.

iubim combinația de pricepere și creativitate

Selectăm cu atenție doar materii prime de calitate superioară, necesare atât pentru a păstra gustul unic al gelato-ului nostru, cât și pentru dezvoltarea unor produse distinctive (precum gelato Bio Organic, preparată cu ingrediente naturale) și crearea unor noi rețete originale.

De asemenea, producem și siropurile folosite pentru a varia produsele noastre, strict după tradiția artizanală. 

calitatea noastră este certificată

Am promovat întotdeauna valorile Calității, Transparenței și Inovării pentru a răspunde nevoilor unei piețe în continuă schimbare, care astăzi este mai atentă la problemele de alimentație sănătoasă și de protecție a consumatorilor. Investim constant în Cercetare și Dezvoltare, nu doar în vederea extinderii gamei, ci și pentru a ne adapta la cele mai moderne protocoale de siguranță. Creăm capodopere în mod responsabil, respectând strict standardele de reglementare, echilibrul nutrițional și selecția furnizorilor și a materiilor prime certificate.